HTML

random AWESOMENESS

ide halászvadászgyűjtögetem azokat a random stuffokat amiket a 21. század vadászmezején lándzsázok le. otherside: http://eletazacskonkivul.blog.hu/

Friss topikok

Linkblog

Terminator Salvation is AWESOME

2009.06.11. 16:38 skilles

Szóval elérte a mozikat a film amire már évtizedek óta várnak a fanok, Terminátor Salvation avagy most akkor tényleg hogy is volt ez a jővőben az emberekkel meg az öntudatra ébredt nemzetvédelmi programmal aka. Skynet.

Sokak szidják, Néhányakat kielégít - amit nem csodálok, hiszen az első "future-flashback" már nagyon régen volt, de azóta mindenki a poszt-apokaliptikus környezetben, emberi koponyát szétaprító lábú fém-arnoldokat akarta egész estés moziban viszontlátni.

Szerény személyem az utóbbi táborba sorolódik, hiszen nekem a szivem csücske minden ami lepusztult tájon játszodik, olyan tájon ahol a vészjósló gombafelhők biztosítanak árnyékot a mutálódott, radioaktivitástol furcsa fényben világító gilisztáknak, melyeknek valójában semmilyen fénnyel nem kéne világítaniuk.

Mielött szó érné a házam elejét kötelességemnek érzem leszögezni hogy nincsenek világító giliszták a Salvation-ben, van helyette John Connor aki mint tudjuk az ellenállás vezetője lett volna a tervszerűen(lásd:T2) bekövetkezett Ítélet napja után, azonban mint tudjuk(lásd:T3) megváltoztak a körülmények.

 John Connor most is az ellenállás vezetője, mondhatjuk, azonban e státusz korántsem, hadd fogalmazzak így: "hivatalos". A rendező McG kifejtette álláspontját ebben a kérdésben ami kb így hangzott: John Connor előmászik a föld alól a támadás után és körbenéz: "Igen erről mesélt annyit az Anyám, tudom mi történik, én vagyok az ellenállás vezetője". Ez mind szép és jó de egy képzett katonai vezető nem azt fogja mondani erre hogy "Ok, mond mit tegyünk" sokkal inkább "Fogd be a pofád és állj vissza a sorba".

Tehát hősünk is alá van rendelve a felsőbb vezetésnek, mely főhadiszállása esetünkben egy atomtengeralattjáró, ami valljuk meg egész praktikus egész addig amíg...nade nem spoilerezünk. A film egyik célja bemutatni, Connornak ki kell érdemelnie címét, ahogy egy ellenállónak a vörös "karszalagot", a vér jelét.

 

4 perces EXKLUZÍV Trailer [HD-ben az igazi;)]

 

 

És a végére egy kis extra, avagy milyen az mikor én formálom az urban slenget(xd):

www.urbandictionary.com/define.php

 

UPDATE 1.0: A SZINKRON SZAR SZAR SZAR, mi más lenne hisz magyar.

1 komment

Címkék: trailer movie opinion john terminator connor awesome salvation

A bejegyzés trackback címe:

https://awesomeness.blog.hu/api/trackback/id/tr601179184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peti_ 2009.06.11. 17:31:33

Achtung! Spoiler! "ami valljuk meg egész praktikus egész addig amíg..." ...-amíg egy nagy rakétával ketté nem robbantják a tenger alatt az egész vezetőséggel. Másrész. Azért csak leszólnám a szinkront. - Reméljük úgyse olvassa senki xD /no flame/ xD
süti beállítások módosítása